Η Νόριτς «βλέπει» τον Πέλκα και οι Τούρκοι… τη ρήτρα του ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 15:23 Η Νόριτς «βλέπει» τον Πέλκα και οι Τούρκοι… τη ρήτρα του ΠΑΟΚ

Παίζει δυνατά να ξαναγίνει συμπαίκτης ο μέσος των Τούρκων με τον Γιαννούλη.

Η Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη εξετάζει το ενδεχόμενο να προσθέσει ακόμη έναν Έλληνα στο ρόστερ της, με τον Δημήτρη Πέλκα να είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα των «καναρινιών».

Η ιδέα και μόνο να ξανασμίξουν οι δύο κολλητοί, Δημήτρηδες του… ΠΑΟΚ, στην Αγγλία και την Premier League, εξιτάρει και μόνο στο άκουσμα της.

Η Νόριτς, όπως αναφέρεται στον τουρκικό Τύπο, ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη Πέλκα και επιθυμεί μετά τον Δημήτρη Γιαννούλη να προσθέσει ακόμη έναν Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή στο ρόστερ που ετοιμάζει να παρουσιάσει με την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Δημήτρης Πέλκας είναι αυτή την στιγμή ένα από τα πιο «καυτά» πρόσωπα στην ποδοσφαιρική Τουρκία, βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων, μετά την πολύ καλή σεζόν που έκανε με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, αλλά η στόχευσή του είναι να πάρει μεταγραφή σ’ ένα από τα top-5 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όχι να πει «ναι» στην Ρούμπιν Καζάν, που έχει προσεγγίσει την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Η ρήτρα που… ζαλίζει τους γείτονες

Η προοπτική της Αγγλίας και της συμμετοχής στην Premier League δεν περνάει απαρατήρητη από τον 27χρονο Έλληνα μεσοεπιθετικό, πολύ περισσότερο όταν υπάρχει περίπτωση να ξαναπαίξει στην ίδια ομάδα μαζί με τον καλό του φίλο, Δημήτρη Γιαννούλη.

Το θέμα της Νόριτς είναι σε πρώιμο στάδιο και θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες αν όντως τα «καναρίνια» προχωρήσουν για την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα, με την «Φενέρ» να έχει ορίσει ως τιμή πώλησης τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις στο θέμα του πρώην αρχηγού της ομάδας, ο οποίος παραχωρήθηκε αντί 1,6 εκατομμυρίου (συν 500 χιλιάδες που έφερε λόγω των εμφανίσεων και της πορείας της τουρκικής ομάδας), καθώς στο συμβόλαιο του υπάρχει η ρήτρα του 20% των δικαιωμάτων του.

Ο τουρκικός Τύπος ασχολείται με το συγκεκριμένο ζήτημα και η Fotomac κάνει σήμερα (25/6) λόγο για… σοκ! Από τα δέκα εκατομμύρια μιας πιθανής πώλησης του Πέλκα στη Νόριτς, τα δύο εκατομμύρια θα καταλήξουν στο ταμείο του ΠΑΟΚ, που συνολικά θα έχει εισπράξει πάνω από τα 4 εκατομμύρια ευρώ από το deal που έκανε τον περασμένο Οκτώβριο.

Πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση