Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 11:38 Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την άνετη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Ατλάντα Χοκς, σχολιάζοντας, παράλληλα, τον χρόνο που χρειάζεται για να εκτελέσει βολές, ο οποίος έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στα τελευταία παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

«Έκανα ό,τι κάνω συνήθως να πηγαίνω προς το καλάθι. Στην αρχή ήθελα να καρφώσω ωστόσο σκέφτηκα ότι μπροστά μου είχα κάποιους από τους καλύτερους μπλοκέρ της λίγκας οπότε είπα να το αποφύγω, αυτό είναι όλο. Συνήθως στις βολές παίρνω 8-9 δευτερόλεπτα, είμαι στο όριο των 10 δευτερολέπτων. Όταν οι προπονητές μου, μου είπαν να συντομεύω τότε σκέφτηκα ότι είμαι κοντά στα δέκα δευτερόλεπτα και όταν μου μίλησαν και οι διαιτητές, τότε σκέφτηκα ότι ίσως πρέπει να το κάνω ένα με δύο δευτερόλεπτα πιο σύντομα.

Ο νους μου ήταν καθαρά στο παιχνίδι, να πάρω το χρόνο μου και όσες ανάσες μπορώ να και εκτελέσω τις βολές. Μετά το Game 1 ήμασταν ήρεμοι, δεν ήταν το τέλος του κόσμου. Εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου και τις συνήθειες μας, το τι μπορούμε να κάνουμε σαν ομάδα. Είμαστε όλοι στο ίδιο μήκος κύματος και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, το κάναμε σήμερα και φτάσαμε στη νίκη.

Το πήραμε κατοχή με την κατοχή από το πρώτο ματς και πρέπει να ευχαριστιόμαστε το ότι είμαστε εδώ γιατί είναι δύσκολο να είσαι στις τέσσερις ομάδες που έφτασαν ως το τέλος. Ήταν πολύ σημαντικό να βγούμε και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Παίζουν γρήγορα, έχουν πολλές ικανότητες στο τρίποντο και θέλαμε και εμείς να παίξουμε γρήγορα αλλά και έξυπνα παράλληλα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κρατήσουμε και για το επόμενο παιχνίδι».

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση