Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Ρότζερ Φέντερερ απέσυρε τη συμμετοχή του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 20:28 Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Ρότζερ Φέντερερ απέσυρε τη συμμετοχή του

Μια ακόμα ηχηρή απουσία. Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν σε λίγο καιρό στο Τόκιο.

Ο Ρότζερ Φέντερερ “έσβησε” το όνομά του από τη λίστα του τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, μετά από τραυματισμό που αποκόμισε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

«Δυστυχώς, βίωσα μια υποτροπή στο γόνατο μου και αποδέχθηκα ότι πρέπει να αποχωρήσω από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο», ενημέρωσε ο κάτοχος 20 τίτλων Grand Slam στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

 

 

Οι φετινοί θα είναι οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες, μετά το 1996, χωρίς τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ. Απόντες θα είναι, επίσης, ο Ντομινίκ Τιμ και η Σερένα Γουίλιαμς.

Ο Ελβετός θρύλος του τένις (σ.σ. Βρίσκεται.. κοντά στο τέλος της τεράστιας καριέρας του) έχει συμμετάσχει σε τέσσερις Ολυμπιακούς Αγώνες, το 2000 στο Σίδνεϊ, το 2004 στην Αθήνα, το 2008 στο Πεκίνο και το 2012 στο Λονδίνο. Το 2012 ήταν φιναλίστ στο μονό, παίρνοντας το ασημένιο μετάλλιο ενώ το 2008 είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο διπλό, μαζί με τον Σταν Βαβρίνκα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση