Εκτός Ολυμπιακού τουρνουά τένις και ο Νταν Έβανς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 23:36 Εκτός Ολυμπιακού τουρνουά τένις και ο Νταν Έβανς

Ακόμη ένα «χτύπημα» από τον κορονοϊό δέχθηκε η Ολυμπιακή ομάδα τένις της Βρετανίας, καθώς μετά την αποχώρηση της Τζοάνα Κόντα, σήμερα (14/7) ανακοινώθηκε ότι και ο Νταν Έβανς δεν θα αγωνιστεί στο Τόκιο, λόγω COVID-19. Ο Νο1 της βρετανικής κατάταξης διαγνώστηκε θετικός, γνωστοποιώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την απουσία του από τους Αγώνες. 

«Δυστυχώς, πρόσφατα διαγνώστηκα θετικός στον κορονοϊό. Δεν θα μπορέσω να προετοιμαστώ και να έχω έτοιμο τον εαυτό μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο» έγραψε ο Έβανς, προσθέτοντας: «Είμαι πολύ απογοητευμένος και επί του παρόντος βρίσκομαι σε καραντίνα, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει θέσει η κυβέρνηση. Θέλω να ευχηθώ σε ολόκληρη την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας τα καλύτερα για τους Αγώνες και ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο στο εγγύς μέλλον».

Πλέον, οι ελπίδες της Βρετανίας για μετάλλιο εναποτίθενται στον δύο φορές χρυσό Ολυμπιονίκη Άντι Μάρεϊ.

Υπενθυμίζεται ότι μεγάλα ονόματα του τένις θα απουσιάσουν από τους προσεχείς Αγώνες, όπως ο Ρότζερ Φέντερερ, ο Ράφα Ναδάλ, ο Ντομίνικ Τιμ, η Σέρενα Γουίλιαμς, η Σιμόνα Χάλεπ και η Μπιάνκα Αντρεέσκου.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση