Μαρία Σάκκαρη: «Δεν είμαι σαν Σάκκαρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά σαν Ελλάδα»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 09:37 Μαρία Σάκκαρη: «Δεν είμαι σαν Σάκκαρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά σαν Ελλάδα»

Η Μαρία Σάκκαρη “καθάρισε” με συνοπτικές διαδικασίες και τη Νίνα Στογιάνοβιτς και προκρίθηκε στη φάση των “16” του τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την εμπειρία της ως τώρα στο Τόκιο, εκφράζοντας για ακόμα μία φορά την αγάπη της για την Ελλάδα. Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να στείλει το δικό της μήνυμα στους Έλληνες φιλάθλους.

«Είναι μία μοναδική εμπειρία. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, αγαπώ πολύ την Ελλάδα και να την εκπροσωπώ σε αυτήν τη διοργάνωση είναι κάτι το απίστευτο. Χαίρομαι πολύ που μπόρεσα και έφτασα εδώ» δήλωσε αρχικά η Μαρία Σάκκαρη για την εμπειρία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και όταν ρωτήθηκε για την αγωνιστική της κατάσταση, είπε:

«Αγωνιστικά και στα δύο ματς, δεν έχω κάνει κάτι το φοβερό. Έκανα ό,τι έπρεπε για να κερδίσω, αλλά νομίζω ότι όταν το θες πάρα πολύ και παίζεις με πολλή ψυχή και καρδιά, αυτό ξεπερνάει και το αγωνιστικό επίπεδο».

Όσο για το μήνυμα που στέλνει η Μαρία Σάκκαρη προς την Ελλάδα: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που ξυπνούν νωρίς και με βλέπουν. Τους αγαπώ που μας στηρίζουν. Ελπίζω να τους κάνουμε πολύ περήφανους. Εδώ δεν είμαι σαν Μαρία Σάκκαρη, αλλά σαν Ελλάδα».

Έτσι η Μαρία Σάκκαρη νίκησε την Στογιάνοβιτς:

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση