Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποκλείστηκε, αλλά... παντρεύεται

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 19:48 Αποκλείστηκε, αλλά... παντρεύεται

Τρίτοι Ολυμπιακοί Αγώνες για την ξιφομάχο, Μαρία Μπελεν Πέρεζ Μορίς από την Αργεντινή, δεύτερη... πρόταση γάμου του επί σειρά ετών προπονητή της, Λούκας Γκιγιέρμο Σαουσέδο.
 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ένδεκα χρόνια μετά την πρώτη πρόταση γάμου, ο Λούκας δοκίμασε ξανά, αυτήν την φορά χρησιμοποιώντας μια χειρόγραφη πινακίδα που έγραφε: «Θα με παντρευτείς; Σε παρακαλώ».

Η πρόταση ήλθε αμέσως μετά τον αποκλεισμό της Πέρεζ Μορίς στην σπάθη στο Ολυμπιακό τουρνουά της ξιφασκίας.  Και η απάντησή της; «Φυσικά και είπα ναι», σχολίασε η Πέρεζ Μορίς.

H αθλήτρια από την Αργεντινή ηττήθηκε από την Ουγγαρέζα, Άννα Μάρτον με 15-12, ενώ προηγουμένως έχει λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 και του Ρίο το 2016. 

Ο Λούκας, έκανε την πρόταση γάμου καθώς η Μαρία έδινε μια τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ήττα της, κρατώντας την πινακίδα με τέτοιο τρόπο που φαινόταν στην κάμερα αλλά και στην Μαρία όταν γύρισε. Ο Σαουσέδο γονάτισε, ενώ στην συνέχεια το ζεύγος αγκαλιάσθηκε και φιλήθηκαν.

Και όμως αυτή, δεν είναι η πρώτη πρόταση γάμου κατά την διάρκεια Ολυμπιακών Αγώνων.  Πριν από πέντε χρόνια στο Ρίο, ο χάλκινος καταδύτης από την Κίνα, Κιν Κάι, έκανε πρόταση γάμου στην συμπατριώτισσα του, Χε Ζι κατά τη διάρκεια της τελετής παραλαβής του ασημένιου μεταλλίου από την τελευταία. 

Παρουσία πλήθους κόσμου, ο Κιν γονάτισε όπως αρμόζει στην περίσταση και πρόσφερε το δακτυλίδι αρραβώνων στην σύντροφο του, η οποία απάντησε θετικά!