Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολυμπιακοί Αγώνες: "Μαύρη" Παρασκευή για Τζόκοβιτς - Εκτός τελικού και στο μεικτό διπλό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 20:15 Ολυμπιακοί Αγώνες: "Μαύρη" Παρασκευή για Τζόκοβιτς - Εκτός τελικού και στο μεικτό διπλό

Μία ημέρα που θα θέλει να ξεχάσει γρήγορα είναι η σημερινή για το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μετά την ήττα του με 2-1 από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του μονού ανδρών, λίγες ώρες αργότερα ο «Νόλε» έμεινε εκτός τελικού και στο μεικτό διπλό, εκεί όπου μαζί με την Νίνα Στογιάνοβιτς ηττήθηκαν με 2-0 σετ (7-6, 7-5) από το ρωσικό δίδυμο των Ασλάν Καράτσεφ και Έλενα Βεσνίνα. Στο πρώτο σετ το ματς οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ, με τους Ρώσους να επικρατούν με 7-4. Στο δεύτερο, το σερβικό δίδυμο προηγήθηκε με 3-1 και 4-2, όμως με δύο μπρέικ, οι Καράτσεφ και Βεσνίνα έφτασαν στην κατάκτηση του σετ με 7-5.

Έτσι ο τελικός του θα είναι... ρωσική υπόθεση, καθώς νωρίτερα οι Ρούμπλεφ-Παβλιουτσένκοβα πέρασαν το εμπόδιο των Μπάρτι-Πιρς με 2-1 σετ, με τους Αυστραλούς να αντιμετωπίζουν στον μικρό τελικό τους Τζόκοβιτς-Στογιάνοβιτς.