Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θοδωρής Ιακωβίδης: Η πρώτη του ανάρτηση στα social media μετά το κύμα συμπαράστασης – “Έκανα ό,τι μπορούσα”

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 14:25 Θοδωρής Ιακωβίδης: Η πρώτη του ανάρτηση στα social media μετά το κύμα συμπαράστασης – “Έκανα ό,τι μπορούσα”

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης προκάλεσε τεράστια συγκίνηση στο Πανελλήνιο, ύστερα την εξομολόγηση ψυχής που έκανε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο αθλητής δήλωσε πως ολοκληρώνει την πορεία του στον αθλητισμό έπειτα από ψυχική κούραση αλλά και οικονομικές δυσκολίες…

Στη συνέχεια, ξεκίνησε ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε ο Θοδωρής Ιακωβίδης να κερδίσει περισσότερους followers, για να έρθουν και οι χορηγοί. Το μεσημέρι της Κυριακής, ο αθλητής έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να ευχαριστήσει όσους τον υποστήριξαν.

“Έκανα ό,τι μπορούσα και πέρναγε απο το χερι μου…. 11ος, όπως και στο Ρίο… Αυτό που συμβαίνει αυτή την στιγμή με εχει συγκινήσει αφάνταστα… Είναι πάρα πολλά τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που λαμβάνω και δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω άμεσα, γι’ αυτό και σας ζητώ μια μικρή πίστωση χρόνου ώστε να απαντήσω σε έναν έναν ξεχωριστά… Μακάρι να μπορούσα να σας γνωρίσω έναν έναν προσωπικά, να σας κοιταξω στα μάτια και να σας πω ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ… Δεν έχω λόγια…” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θοδωρής Ιακωβίδης (@thodores_iakovidis)

 

πηγή: thetoc.gr