Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στέφανος Ντούσκος: Με στρατιωτικό όχημα ο Έλληνας Ολυμπιονίκης – Έριξαν τα «τείχη» στα Ιωάννινα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 21:14 Στέφανος Ντούσκος: Με στρατιωτικό όχημα ο Έλληνας Ολυμπιονίκης – Έριξαν τα «τείχη» στα Ιωάννινα

Τα Ιωάννινα υποδέχθηκαν το… καμάρι τους. Ο Στέφανος Ντούσκος επέστρεφε στην Ιδιαίτερη του πατρίδα, με τους συντοπίτες του να “ρίχνουν τα τείχη” για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη του Τόκιο.

Περίπου 24 ώρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος, ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, Στέφανος Ντούσκος, έφτασε στα Ιωάννινα, όπου τον υποδέχθηκε πλήθος κόσμου, για να τον συγχαρεί για την τεράστια επιτυχία του στους Αγώνες του Τόκιο.

Η υποδοχή του χρυσού Ολυμπιονίκη έγινε στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, ενώ η άφιξη του έγινε με όχημα του στρατού. Εκατοντάδες πολίτες “αποθέωσαν” την αυτοκινητοπομπή.

Ο Στέφανος Ντούσκος είχε ένα δάφνινο στεφάνι στο κεφάλι, μια ελληνική σημαία στους ώμους και φυσικά το χρυσό μετάλλιο που κατάκτησε στο μονό σκιφ.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης αφιέρωσε το μετάλλιο σε όλους τους Έλληνες και στην πόλη της Ηπείρου και στη συνέχεια δεν αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφίες με παρευρισκόμενους.

πηγή: newsit.gr