ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου: «Θα γίνει μεγάλη μάχη αλλά ήρθαμε για τη νίκη»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 22:53 ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου: «Θα γίνει μεγάλη μάχη αλλά ήρθαμε για τη νίκη»

Τα όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μια ημέρα πριν τον πρώτο -εκτός έδρας- αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μποέμιαν, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε την Μποέμιαν πειθαρχημένη ομάδα, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι ακόμα στο.. επίπεδο που θα ήθελε ο ίδιος, αλλά τόνισε πως οι Θεσσαλονικείς πήγαν στο Δουβλίνο για τη νίκη και την πρόκριση.

Αρχικά, ο Ρουμάνος τεχνικός σημείωσε:

 

«Ο αντίπαλος είναι μία καλά πειθαρχημένη ομάδα με εξαιρετική φυσική κατάσταση, όπως όλες οι βρετανικές ομάδες. Έχουν ποιότητα και στην επιθετική γραμμή για να κάνουν… ζημιά στις αντεπιθέσεις. Χρειάζεται συγκέντρωση από την πλευρά μας. Η Μποέμιαν έχει καλό ρυθμό και θεωρώ πως θα είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αυτή την περίοδο κάθε ομάδα είναι ικανή για την έκπληξη και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Σχετικά με την εικόνα του ΠΑΟΚ τη δεδομένη στιγμή:

«Δεν είμαστε ακόμα η ομάδα που θέλουμε να είμαστε, καθώς είναι η αρχή της σεζόν. Αυτό στο οποίο είμαστε στο 100% είναι στην αφοσίωση που δείχνουν οι παίκτες μου στην δουλειά μας. Είναι μια περίοδος που αρκετές ομάδες δεν είναι καλά προετοιμασμένες και το σημείο αυτό ελλοχεύει κινδύνους για τις ομάδες, όπως έχω πει είμαστε στην αρχή της αρχής, παρόλα αυτά βλέπω μια φανταστική προσέγγιση και μια φανταστική συνεισφορά από τους ποδοσφαιριστές μου, γεγονός που πιστεύω ότι θα φέρει τους ποδοσφαιριστές μου στο επίπεδο που θέλουμε».

Για το γεγονός ότι η Μποέμιαν έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της:

«Με κάθε σεβασμό στον αντίπαλο, εμείς ήρθαμε να πάρουμε τη νίκη και να προκριθούμε. Θα γίνει μία μεγάλη μάχη, αλλά είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε. Δεν παίζει ρόλο εάν έχουν περισσότερα ή λιγότερα παιχνίδια. Έχουμε έρθει για ένα παιχνίδι, θέλουμε να έχουμε ένα όμορφο ευρωπαϊκό ταξίδι. Πρέπει να παλεύουμε σε κάθε έδρα, να έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας, είτε παίζουμε στην Ελλάδα, είτε στην Ευρώπη».

Όσον αφορά το αν ο ΠΑΟΚ σκέφτεται τον επόμενο αντίπαλο, ο Λουτσέσκου ήταν ξεκάθαρος:

«Ο στόχος μας είναι να πάρουμε την πρόκριση κόντρα στην Μποέμιαν. Έχουμε έναν διπλό τελικό εναντίον τους. Μετά θα συζητήσουμε για τον επόμενο αντίπαλο. Είναι δύο τελικοί. Δεν θέλω να συζητήσω για την κλήρωση για τα Play Offs. Προέχει η Μποέμιαν και μόνο τα δύο παιχνίδια κόντρα σ’ αυτή».

Σε ερώτηση για το νέο κανονισμό και τα εκτός έδρας γκολ που πλέον δεν μετρούν, απάντησε:

«Ίσως υπάρχει λιγότερη πίεση για τις ομάδες που παίζουν εντός έδρας. Θεωρώ ότι είναι ένα προβάδισμα για την Μποέμιαν, από την άλλη δεν θα έχουμε εμείς στην Τούμπα την πίεση του εκτός έδρας γκολ. Δεν γνωρίζω πως είναι με τον νέο κανόνα για τα εκτός έδρας γκολ. Είναι η πρώτη φορά που το ζω αλλά κατά την γνώμη μου είναι δίκαιο».

Για τη φιλοσοφία του ΠΑΟΚ, το επίπεδο ετοιμότητας, αλλά και το στόχο των αποτελεσμάτων:

«Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ετοιμότητα. Θέλουμε να φτιάξουμε χαρακτήρα και να περάσουμε μία συγκεκριμένη φιλοσοφία στην ομάδα, αλλά πρέπει να είμαστε κι έτοιμοι για να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους για να κερδίζουμε. Την δεδομένη στιγμή ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να βοηθήσουμε στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, θέλουμε να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο, με στόχο την πρόκριση».

Εάν έχει καταλήξει στα πλάνα του για την ενδεκάδα:

«Έχω καταλήξει πάνω-κάτω στην 11άδα. Έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο, αντιμετωπίσαμε και κάποια θέματα με τραυματισμούς, έχουμε 23 ετοιμοπόλεμους παίκτες και με αυτούς θα πάμε στο παιχνίδι αύριο».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση