Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελλάδα - Μαυροβούνιο 10-4 και πρόκριση στα ημιτελικά του πόλο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021 10:36 Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελλάδα - Μαυροβούνιο 10-4 και πρόκριση στα ημιτελικά του πόλο

 Η Ελλάδα έπιασε απίστευτη απόδοση, η άμυνα της “γονάτισε” τον… κακό της δαίμονα, Μαυροβούνιο και η πρόκριση στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά ήρθε με το απίστευτο 10-4 – Τεράστια εμφάνιση από τον Ζερβεδά – Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γενηδουνιάς.

Την πρώτη της πρόκριση στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων μετά το 2004 πανηγυρίζει η Εθνική πόλο των ανδρών. Η Ελλάδα έκανε το Μαυροβούνιο να μοιάζει.. μικρή ομάδα, με την άμυνα που έπαιξε κι έφτασε στην 4άδα του Ολυμπιακού τουρνουά, επικρατώντας με 10-4! Θα παίξει με το νικητή του Ουγγαρία – Κροατία στα ημιτελικά.

Οι δυο ομάδες ήταν πολύ σφιγμένες στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου οκταλέπτου. Η Εθνική Ελλάδας παρουσίασε τρομερή αμυντική λειτουργία και έκλεισε την πρώτη περίοδο προηγούμενη με 1-0 με το γκολ του Γενηδουνιά.

 

 

Το δεύτερο οκτάλεπτο ξεκίνησε με γκολ για τις δυο ομάδες. Το Μαυροβούνιο ισοφάρισε με τον Μπργκούλιαν, για να έρθει Φουντούλης και να απαντήσει άμεσα. Η Εθνική Ελλάδας έβγαλε τη δεύτερη περίοδο, φτάνοντας στο 3-1 με τον Γκιουβέτση.

 

 

 

 

Το τρίτο οκτάλεπτο ξεκίνησε ιδανικά για την Ελλάδα. Το κερδισμένο πέναλτι έγινε… 4-1 από τον Γενηδουνιά. Η “γαλανόλευκη” άμυνα και ο Ζερδεβάς συνέχισαν να δείχνουν ανίκητοι! Οι παίκτες του Μαυροβουνίου έβγαλαν εκνευρισμό, είδαν τους Σπάιτς και Μπργκούλιαν να μένουν εκτός αγώνα και στη συνέχεια τον Γενηδουνιά να πετυχαίνει μια γκολάρα για το 5-1. ο Έλληνας παίκτης έκανε και το 61 με νέα εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, για να μειώσει σε 6-2 ο Ρίμποφ (οι Μαυροβούνιοι σκόραραν μετά από 15 λεπτά αγώνα).

Περισσότερα σε λίγο…

Πηγή: newsit.gr