Ολυμπιακοί Αγώνες - Θοδωρής Βλάχος: «Θα αφήσουμε ψυχή και καρδιά εδώ»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021 11:28 Ολυμπιακοί Αγώνες - Θοδωρής Βλάχος: «Θα αφήσουμε ψυχή και καρδιά εδώ» (φωτο Reuters)

Ο προπονητής της Εθνικής πόλο, Θοδωρής Βλάχος, στάθηκε στην άμυνα που έπαιξε η “γαλανόλευκη” κόντρα στο Μαυροβούνιο, αναφέρθηκε στην ατάκα που έχει πει στους διεθνείς και ξεκαθάρισε: «Το όνειρο μας είναι να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο»

«Η άμυνα δίνει τις μεγάλες νίκες και τις μεγάλες προκρίσεις. Σήμερα, η άμυνα μας έδωσε μια μεγάλη νίκη και πρόκριση. Έχουμε κάνει ως τώρα μεγάλες μεγάλες νίκες, αλλά ήταν απλά νίκες. Αυτές, βέβαια, μας έφεραν στην πρώτη θέση, για να έχουμε έναν από τους πιο βατούς αντιπάλους του αντίπαλου ομίλου», σχολίασε αρχικά ο Θοδωρής Βλάχος, αμέσως μετά την πρόκριση της Εθνικής πόλο στους “4” του Ολυμπιακού τουρνουά πόλο του Τόκιο.

«Το ότι δεχτήκαμε ένα γκολ σε μισό ημίχρονο τους έκοψε τα πόδια και τους δημιούργησε εκνευρισμό. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι μόνο με αυτή την πρόκριση. Η ομάδα είναι σε καλό φεγγάρι, είναι ώριμη, ξέρει τι θέλει. Προκριθήκαμε στους “4”, ήταν η ευκαιρία μας για την 4άδα».

Κλείνοντας, είπε: «Μας δίνεται γη ευκαιρία να αγγίξουμε το όνειρό μας που είναι το μετάλλιο. Θα αφήσουμε την ψυχή και την καρδιά μας εδώ. Δεν ξέρω τι θα καταφέρουμε, αλλά θα την αφήσουμε εδώ» τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση