Στέφανος Τσιτσιπάς - Μαρία Σάκκαρη: Τι ώρα παίζουν και ποιο κανάλι θα δείξει τους αγώνες στον Καναδά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 16:07 Στέφανος Τσιτσιπάς - Μαρία Σάκκαρη: Τι ώρα παίζουν και ποιο κανάλι θα δείξει τους αγώνες στον Καναδά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει τον αγώνα του στο ATP Masters 1000 και η Μαρία Σάκκαρη θα παλέψει για μία θέση στις «8» του WTA 1000 στον Καναδά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζουν το «ταξίδι» τους στον Καναδά, διεκδικώντας σήμερα, αποκλειστικά στην COSMOTE TV, τα εισιτήριά τους για την επόμενη φάση του τουρνουά.

Η δράση θα ξεκινήσει στις 18.00 με τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της φάσης των «16» του ATP Masters 1000 National Bank Open presented by Rogers, τον φιναλίστ των Ολυμπιακών Αγώνων, Κάρεν Κατσάνοφ, No. 28 στην παγκόσμια κατάταξη. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 6HD.

Στις 20.00, οι φίλοι του τένις θα συντονιστούν στο COSMOTE SPORT 7HD, καθώς η Μαρία Σάκκαρη θα παλέψει για μία θέση στις «8» του WTA 1000 National Bank Open presented by Rogers. Αντίπαλος της Ελληνίδας πρωταθλήτριας είναι η Βικτόρια Αζαρένκα από την Λευκορωσία, Νο. 15 της παγκόσμιας κατάταξης.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση