Λιονέλ Μέσι: Η πρώτη προπόνηση στην Παρί, οι αγκαλιές του Εμπαπέ και η πρόταση... φιλοξενίας από τον Ράμος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 18:23 Λιονέλ Μέσι: Η πρώτη προπόνηση στην Παρί, οι αγκαλιές του Εμπαπέ και η πρόταση... φιλοξενίας από τον Ράμος

Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση του από την Παρί ο Λιονέλ Μέσι... ίδρωσε τη φανέλα στην πρώτη του προπόνηση - Με αγκαλιές τον υποδέχτηκε ο Κιλιάν Εμπαπέ - Ο πρώην ορκισμένος του «εχθρός» Σέρχιο Ράμος, του πρότεινε να τον φιλοξενήσει στο σπίτι του.

Τις πρώτες του στιγμές περνάει στη νέα του ομάδα ο Λιονέλ Μέσι.

 Μια ημέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του από την Παρί, ο Αργεντινός άσος έπιασε... δουλειά στην πρώτη προπόνησή του με τη φανέλα του γαλλικού συλλόγου. Ο Μέσι έκανε μεν ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, ωστόσο όπως είναι φυσικό βρίσκεται πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του. Για αυτό το λόγο από την Πέμπτη άρχισε εντατικό πρόγραμμα ξεχωριστά από τους υπόλοιπους παίκτες του για να μπορέσει να επανέλθει στα γνωστά του επίπεδα.

Η θερμή αγκαλιά με τον Κιλιάν Εμπαπέ

O Λιονέλ Μέσι συναντήθηκε στο γυμναστήριο με τον Κιλιάν Εμπαπέ και οι δύο τους συνομίλησαν για πρώτη φορά ως συμπαίκτες!

messinewww_2

Ο νεαρός Γάλλος επιθετικός μάλιστα δεν μπορούσε μάλιστα να κρύψει τον ενθουσιασμό του που θα παίξει στο πλευρό του Αργεντινού θρύλου και ανέβασε στα σόσιαλ φωτογραφίες από την συνάντησή τους, η οποία έκλεισε με μία ζεστή αγκαλιά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Το μήνυμα του πρώην... εχθρού του, Σέρχιο Ράμος

Πρόκειται ίσως για την πιο ιντριγκαδόρικη συνύπαρξη των τελευταίων ετών. Οι επί 15 χρόνια ορκισμένοι αντίπαλοι στα ισπανικά κλάσικο, καλούνται πλέον να αγωνιστούν ως συμπαίκτες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «El Pais» ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός και πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, που είχε συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν πολύ νωρίτερα από τον Αργεντινό, επικοινώνησε ήδη με τον πρώην μεγάλο του αντίπαλο, προχωρώντας και σε μια σπουδαία χειρονομία.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός του είπε ότι εφόσον δεν θέλει ο ίδιος ο Μεσι και η οικογένειά του να μείνουν σε κάποια ξενοδοχείο, τότε το σπίτι του είναι ανοιχτό για να τον φιλοξενήσει.

«Αν εσύ και η οικογένειά σου, προτιμάτε να μείνετε σε ένα σπίτι, παρά σε ξενοδοχείο, τότε μπορείτε να μείνετε στο δικό μου σπίτι», έγραψε στο μήνυμα του Σέρχιο Ράμος. Παράλληλα, το ρεπορτάζ συμπληρώνει: «Ο Σέρχιο θαυμάζει και σέβεται τον Λίο πάρα πολύ. Πριν, η κατάσταση ήταν όπως ήταν, τώρα όμως θα τον υπερασπιστεί όσο κανέναν άλλο, αφού είναι στην ομάδα του».
 

Χθες μάλιστα με μία ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια καλωσόρισε τον Λιονέλ Μέσι στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

«Ποιος θα μας το λέγε, Λέο; Καλωσόρισες!», ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφίες με τις φανέλες των δυο τους στην μπουτίκ της Παρί Σεν-Ζερμέν.

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση