Superleague: Παραμένει στον «αέρα» η έναρξη του πρωταθλήματος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 13:52 Superleague: Παραμένει στον «αέρα» η έναρξη του πρωταθλήματος (φωτο intime)

Η έναρξη της νέας σεζόν στη Superleague είναι προγραμματισμένη για το επόμενο Σάββατο 21 Αυγούστου, αλλά ακόμη δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι η… σέντρα θα γίνει κανονικά.

Σε νέα γενική συνέλευση των ομάδων μέσω τηλεδιάσκεψης, συζητήθηκε ξανά το ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, με την πλειοψηφία των ομάδων να παραμένουν χωρίς συμφωνία, αλλά δεν βρέθηκε και πάλι λύση, με αποτέλεσμα να μην ψηφιστεί ούτε αυτή τη φορά, η έναρξη του πρωταθλήματος.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να ψηφίσουν υπέρ 11 από τις 14 ομάδες, ακόμη όμως, δεν διαφαίνεται… λευκός καπνός, με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Άρη και ΟΦΗ να μη συμμετέχουν καν στη γ.σ., έχοντας ήδη υπογράψει δικά τους τηλεοπτικά συμβόλαια.

Η προσπάθεια να βρεθεί μία λύση για κεντρική διαχείριση δεν προχώρησε και πήρε παράταση για την Τρίτη 17 Αυγούστου, οπότε και ορίστηκε νέα γενική συνέλευση, μόλις 4 ημέρες πριν την αρχική ημερομηνία για το ξεκίνημα της σεζόν 2021-22.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση