Συνεργασία της κυβέρνησης με την Premier League για εκστρατεία εμβολιασμού των παικτών

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Σεπτεμβρίου 2021 20:45 Συνεργασία της κυβέρνησης με την Premier League για εκστρατεία εμβολιασμού των παικτών

Η Premier League ξεκίνησε συνεργασία με τη βρετανική κυβέρνηση για τη δημιουργία μίας σειράς βίντεο, μέσω των οποίων θα ενθαρρύνονται οι παίκτες για να εμβολιαστούν κατά της Covid-19, όπως ανέφεραν τα βρετανικά ΜΜΕ την Κυριακή (05/09).

Ο Τζόναθαν Βαν-Ταμ, αναπληρωτής διευθυντής του Τμήματος Υγείας της Αγγλίας, συμφώνησε να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες σχετικά με το εμβόλιο, σε βίντεο που θα κοινοποιηθούν μαζί τους συλλόγους της Premier League και της English Football League (EFL), αλλά και με τη συνεργασία οπαδών.

Η βρετανική κυβέρνηση αποφάσισε να ξεκινήσει τη συγκεκριμένη εκστρατεία, όταν αποκαλύφθηκε πως υπήρχε έντονη διστακτικότητα για τον εμβολιασμό μεταξύ των παικτών, με τους προπονητές της Premier League, Όλε Γκούναρ Σόσλκιερ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Στιβ Μπρους (Νιούκαστλ) να τονίζουν προ ημερών ότι ορισμένοι παίκτες τους είχαν αρνηθεί να κάνουν εμβόλιο.

Η Telegraph ανέφερε ότι περίπου το 70% των παικτών της EFL έχουν κάνει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου ή σχεδίαζαν να κάνουν μία. Προ ημερών ο μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ, Γκράνιτ Τζάκα, έχασε τον αγώνα της Εθνικής Ελβετίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, διότι βρέθηκε θετικός στον COVID-19, ενώ αρκετοί ακόμη ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ, συμπεριλαμβανομένων των Πιερ-Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ και Αλεξάντρ Λακαζέτ, μολύνθηκαν τον περασμένο μήνα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση