Basket League: Ολυμπιακός - ΑΕΚ στην πρεμιέρα, ντέρμπι «αιωνίων» την 8η αγωνιστική - Όλο το πρόγραμμα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 14:07 Basket League: Ολυμπιακός - ΑΕΚ στην πρεμιέρα, ντέρμπι «αιωνίων» την 8η αγωνιστική - Όλο το πρόγραμμα (φωτο intime)

Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League για τη σεζόν 2021-22 πραγματοποιήθηκε σήμερα (6/9) και έβγαλε ντέρμπι στην πρεμιέρα και «αιώνιο» ντέρμπι στην 8η αγωνιστική. Δείτε όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα αλλά και τα ζευγάρια του Σούπερ Καπ.

Στις 2 Οκτωβρίου θα γίνει το τζάμπολ του πρωταθλήματος της Basket League με την πρώτη αγωνιστική να περιλαμβάνει «σούπερ» ματς αφού ο Ολυμπιακός, στην επιστροφή του μετά από δύο χρόνια στην κορυφαία κατηγορία, υποδέχεται την ΑΕΚ. Η αναμέτρηση βέβαια αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου, καθώς την 1η του μηνός είναι προγραμματισμένο και το τζάμπολ της Euroleague όπου οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Μπασκόνια. 

Από εκεί και πέρα οι αναμετρήσεις Άρης – Παναθηναϊκός και Περιστέρι – Προμηθέας ξεχωρίζουν ακόμα από το πρόγραμμα της πρεμιέρας, ενώ το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι μεταξύ «πρασίνων» και Πειραιωτών είναι προγραμματισμένο για την 8η αγωνιστική στο ΣΕΦ. Την 7η αγωνιστική θα γίνει το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και την 10η το ΠΑΟΚ-Άρης. 

Εκτός από αυτήν του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση του Σούπερ Καπ, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 25-26/9 στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας, με τον Παναθηναϊκό να τίθεται αντιμέτωπος με το Λαύριο στον πρώτο ημιτελικό και τον Προμηθέα να υποδέχεται την ΑΕΚ στον άλλον.

To πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα της Basket League τη σεζόν 2021-22

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση