Άρης: Κατέθεσε προσφυγή στο CAS για το -6

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 16:34 Άρης: Κατέθεσε προσφυγή στο CAS για το -6

Άμεση εξέταση και απόφαση μέχρι τέλη Νοεμβρίου ζήτησαν οι Θεσσαλονικείς.

Στο CAS προσέφυγε ο Άρης, όπως είχε προαναγγείλει άλλωστε, ελπίζοντας να πέσει η ποινή του -6 που του επιβλήθηκε από την ΕΠΟ.

Την ημέρα που η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ είχε οριστικοποιήσει το -6 στους κίτρινους λόγω της υπόθεσης Λάσκοφ και της κατηγορίας για πλαστογραφία, η ΠΑΕ είχε κάνει γνωστό ότι θα προσέφευγε στο CAS. Και τώρα από τα λόγια πέρασε στην πράξη.

Ο Άρης έκανε ήδη προσφυγή στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο και αυτό που ζητάει, φυσικά, είναι να πέσει η ποινή. Να μην ισχύσει το -6. Οι Θεσσαλονικείς, μάλιστα, όπως διαρρέουν, ζήτησαν να εξεταστεί η προσφυγή τους άμεσα. Αν συμβεί αυτό, τότε η απόφαση θα πρέπει να αναμένεται μέχρι και τα τέλη Νοεμβρίου.

Τι είχε υποστηρίξει η πλευρά Λάσκοφ

Η διοίκηση των κίτρινων θέλει να λήξει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτό το θέμα και εμφανίζεται σίγουρη για τη δικαίωση, βασιζόμενη στο γεγονός ότι η πλευρά του παίκτη είχε αναλάβει πλήρως την ευθύνη για όσα έγιναν και για την πλαστογραφία, ξεκαθαρίζοντας ότι οι άνθρωποι του Άρη δεν ήξεραν τίποτα για αυτή την πράξη.

Τα όσα είχε υποστηρίξει η πλευρά Λάσκοφ, όμως, δεν είχαν πείσει την Επιτροπή Δεοντολογίας αρχικά και εν συνεχεία την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, με συνέπεια να υπάρξει η τιμωρία της αφαίρεσης έξι βαθμών.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση