Το ΝΒΑ δεν θα πληρώνει παίκτες που χάνουν αγώνες λόγω των τοπικών εντολών εμβολιασμού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 19:49 Το ΝΒΑ δεν θα πληρώνει παίκτες που χάνουν αγώνες λόγω των τοπικών εντολών εμβολιασμού

Το ΝΒΑ δεν υποχρεώνει τους παίκτες να εμβολιαστούν κατά της COVID-19, αλλά πρόκειται να παρακρατήσει μέρος της αμοιβής σε οποιονδήποτε παίκτη χάσει αγώνες, λόγω τοπικών εντολών εμβολιασμού.

«Οποιοσδήποτε παίκτης επιλέξει να μην συμμορφωθεί με τις τοπικές εντολές εμβολιασμού δεν θα πληρωθεί για τις αναμετρήσεις που χάνει», ανέφερε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΝΒΑ, Μάικ Μπας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τοπικές εντολές υπερέβησαν το ΝΒΑ, πράγμα που σημαίνει ότι οι παίκτες σε Νέα Υόρκη και Σαν Φρανσίσκο θα πρέπει να μείνουν στον πάγκο, στους εντός έδρας αγώνες τους εάν παραμείνουν ανεμβολίαστοι.

Περίπου το 90% των παικτών έχουν εμβολιαστεί, αλλά μεγάλα ονόματα του ΝΒΑ συνεχίζουν να αντιδρούν, όπως για παράδειγμα ο Κάιρι Ίρβινγκ των Μπρούκλιν Νετς και ο Άντριου Γουίγκινς των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, οι οποίοι αντιτίθενται στη λήψη του εμβολίου.
Και οι δύο, πάντως, αγωνίζονται σε πόλεις που απαιτούν πλήρη εμβολιασμό, όπερ σημαίνει ότι κινδυνεύει η συμμετοχή τους στους εντός έδρας αγώνες των ομάδων τους.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση