Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι Γκλέιζερ θέτουν προς πώληση άλλα 9,5 εκατ. μετοχές της ομάδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2021 18:24 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι Γκλέιζερ θέτουν προς πώληση άλλα 9,5 εκατ. μετοχές της ομάδας

Η οικογένεια Γκλέιζερ φαίνεται πως τηρεί τις υποσχέσεις… συνεργασίας προς τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέτοντας προς πώληση ένα ποσοστό των μετοχών που κατέχει στους “κόκκινους διαβόλους”.

Όπως έγινε γνωστό, ακόμα ένα 8% της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται προς πώληση από την οικογένεια Γκλέιζερ.

Οι ιδιοκτήτες των “κόκκινων διαβόλων” αποφάσισε να βάλουν προς πώληση άλλα 9,5 εκατομμύρια μετοχές της ομάδας, αξίας 186,86 εκατ. δολαρίων (η διαδικασία θα κλείσει στις 8 Οκτωβρίου).

Η αγγλική ομάδα ειδοποίησε για την πώληση το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης το βράδυ της Τρίτης, στα ονόματα των διαχειριστών του συλλόγου Κέβιν και Έντουαρντ Γκλέιζερ.

 

 

Θυμίζουμε πως ο Άβραμ Γκλέιζερ είχε υποσχεθεί πως μετοχές τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δοθούν στους οπαδούς της ομάδας, μετά τα όσα έγιναν με την European Superleague και το ντου των φίλων της ομάδας στο “Ολντ Τράφορντ”. Τον περασμένο Μάρτιο πούλησε μετοχές αξίας 70 εκατομμυρίων λιρών του κλαμπ.

Να αναφέρουμε ότι η οικογένεια Γκλέιζερ θα εξακολουθεί να κατέχει το 69% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ο σύλλογος δεν θα λάβει έσοδα από την πώληση.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση