Κριστιάνο Ρονάλντο: «Παίκτης του Μήνα» στην Premier League, αλλά Λίνεκερ και οπαδοί αντιδρούν - «Ο Σαλάχ ήταν καλύτερος»!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 16:12 Κριστιάνο Ρονάλντο: «Παίκτης του Μήνα» στην Premier League, αλλά Λίνεκερ και οπαδοί αντιδρούν - «Ο Σαλάχ ήταν καλύτερος»!

Το πρώτο του βραβείο μετά την επιστροφή του στην Αγγλία πήρε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, δίχως ωστόσο να λείψουν οι... ενστάσεις.

Στο πιο βαρύ όνομα της Πρέμιερ Λιγκ πήγε το βραβείο του κορυφαίου για τον προηγούμενο μήνα, με τις εμφανίσεις του πολύπειρου σούπερ σταρ να είναι άκρως σημαντικές για την έως τώρα πορεία της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, παρά το γεγονός πως τα περισσότερα γκολ του είναι... προ κενής εστίας.

«Ποιος άλλος;», αναρωτήθηκε η Πρέμιερ Λιγκ στο σχετικό της ποστάρισμα, με τους οπαδούς του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου να έχουν τις αντιρρήσεις τους, φέρνοντας στη συζήτηση το όνομα του Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ, όπως έκανε και ο Γκάρι Λίνεκερ μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter.

«Είναι τρομερός μέχρι τώρα (σ.σ ο Ρονάλντο), αλλά ο Μο Σαλάχ θα έπρεπε να το είχε κερδίσει... άνετα», έγραψε ο νυν σχολιαστής του BBC, σε μια περίοδο που οι περισσότεροι φανς της Πρέμιερ Λιγκ έχουν ανακηρύξει τον Αιγύπτιο ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του πλανήτη στην παρούσα φάση της σεζόν.

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση