Λεμονής: «Πόσες εθνικές έχουν την πολυτέλεια να έχουν εκτός Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Σιόβα;»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 20:50 Λεμονής: «Πόσες εθνικές έχουν την πολυτέλεια να έχουν εκτός Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Σιόβα;»

Ο Τάκης Λεμονής φιλοξενήθηκε στην «Κόσμος των ΣΠΟΡ» στην ΕΡΤ και σχολίασε την πορεία της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Λίγες ώρες μετά την ήττα – “μαχαιριά” από τη Σουηδία, η οποία, όπως όλα δείχνουν, θα μας αφήσει εκτός Μουντιάλ, ο 61χρονος Έλληνας προπονητής, Τάκης Λεμονής, μίλησε για την Εθνική Ελλάδας κι αναρωτήθηκε το πόσες εθνικές ομάδες έχουν την πολυτέλεια να αφήνουν εκτός παίκτες επιπέδου όπως ο Μανωλάς, ο Παπασταθόπουλος και ο Σιόβας

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Τάκης Λεμονής:

«Εγώ θα αντιστρέψω τα πράγματα. Πόσες εθνικές ομάδες, ή πόσες ομάδες, έχουν για παράδειγμα την πολυτέλεια, γιατί αναφέρατε τρία συγκεκριμένα ονόματα (Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας), τα οποία έχουν διακριθεί, είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές σε κορυφαία πρωταθλήματα. Δεν συζητάμε για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πόσες ομάδες έχουν αυτού του είδους την πολυτέλεια να έχουν έξω τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές;

Δεν ξέρω τί έχει συμβεί ή τί είχε συμβεί, αλλά για εμένα το να έχεις κάποια πολύ δυνατά όπλα και να μην τα εκμεταλλεύεσαι νομίζω ότι είναι ένα θέμα προς συζήτηση. Ο Μανωλάς παίζει στο Καμπιονάτο, ο Παπασταθόπουλος παίζει στο κορυφαίο επίπεδο τόσα χρόνια, στο ευρωπαϊκό και τώρα στο ελληνικό. Ο Σιόβας στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Για όνομα του Θεού έτσι; Εγώ μιλάω καθαρά αγωνιστικά. Δεν μπορώ να ξέρω τί έχει συμβεί μέσα στην Εθνική ομάδα. Από την άλλη είναι ένα θέμα προς συζήτηση πιστεύω».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση