Σισέ, Καρεμπέ, Αμπιντάλ και Καμπιάσο στο πλάι της Unicef για τη δημιουργία σχολείου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 16:04 Σισέ, Καρεμπέ, Αμπιντάλ και Καμπιάσο στο πλάι της Unicef για τη δημιουργία σχολείου

Τζιμπρίλ Σισέ, Κριστιάν Καρεμπέ, Εστεμπάν Καμπιάσο και Ερίκ Αμπιντάλ φόρεσαν και πάλι τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και πήραν μέρος στο φιλικό των θρύλων της Μαρσέιγ με ομάδα “αστέρων” της Unicef, για… ιερό σκοπό.

Οι θρύλοι της Μαρσέιγ, μεταξύ αυτών ο Τζιμπρίλ Σισέ, τέθηκαν απέναντι στους… επίλεκτους της Unicef. Καρεμπέ, Καμπιάσο, Αμπιντάλ συμμετείχαν στο “Ματς των Ηρώων” στο “Βελοντρόμ” και βοήθησαν να συγκεντρωθεί το ποσό των 427.250 ευρώ από τα εισιτήρια που πουλήθηκαν και από δωρεές.

Τα χρήματα αυτά θα πάνε για την κατασκευή σχολείου στην Ακτή Ελεφαντοστού, με τον Ντιντιέ Ντρογμπά να παραλαμβάνει και την σχετική επιταγή.

Για την… ιστορία, οι Θρύλοι της Μαρσέιγ,νίκησαν με 7-4 την επίλεκτη ομάδα της Unicef. Να αναφέρουμε ότι μεταξύ άλλων αγωνίστηκαν οι Νασρί, Ντεσαγί, Ραβανέλι, Καρβάλιο, Μεντιέτα, Τρεζεγκέ, ο Γάλλος πιλότος της Fomula 1 Πιέρ Γκασλί, ενώ το “παρών” έδωσε ο θρύλος της εθνικής Γαλλίας και του ΝΒΑ, Τόνι Πάρκερ και ο Αρσέν Βενγκέρ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση