Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Προστατεύουμε την ομάδα μας από την παραμικρή τιμωρία»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 14:41 ΠΑΕ ΑΕΚ: «Προστατεύουμε την ομάδα μας από την παραμικρή τιμωρία»

Η ΑΕΚ καλεί τον κόσμο που θα βρεθεί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, για το ματς με τον Ατρόμητο, να προστατέψει την ομάδα και να μην προχωρήσει σε κινήσεις που μπορούν να επισύρουν τιμωρία έδρας, ενόψει και των “μεγάλων” ματς που ακολουθούν.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ βλέπει πως μροστά της υπάρχει κίνδυνος και προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα. Η Ένωση είναι ήδη δις υπότροπη για καπνογόνα στα δύο πρώτα ματς στο ΟΑΚΑ (με Ιωνικό και Λαμία) και σε περίπτωση που συμβεί το ίδιο στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, υπάρχει πιθανότητα να τιμωρηθεί με αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, όπως συνέβη στον Ολυμπιακό (μετά τα όσα έγιναν στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο “Καραϊσκάκης”).

Σε περίπτωση τιμωρίας, η ΑΕΚ θα έχει… θέμα, αφού μπροστά της βρίσκονται τα “μεγάλα” εντός έδρας ματς με αντιπάλους τους Άρη, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Στην ΑΕΚ κάνουν προσπάθειες για να υπάρξει μια… ήρεμη εξέδρα στο ματς με τον Ατρόμητο και προχώρησαν και σε σχετικό μήνυμα στα social media.

«Μετά από τόσο καιρό, λόγω πανδημίας, είμαστε και πάλι μαζί! Πρέπει, όμως, και να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί!

Προστατεύουμε την ομάδα μας ακόμα και από την παραμικρή απειλή τιμωρίας! Δεν δίνουμε κανένα δικαίωμα σε κανέναν!

Ενισχύουμε την ΑΕΚ μόνο με τη φωνή μας και παραμένουμε μαζί σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής» αναφέρουν οι “κιτρινόμαυροι”.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Πηγή: newsit.gr