Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το κλείσιμο του ματιού στο φάουλ του Χάρντεν και η τάπα του Θανάση στον «Μούσια»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 11:55 Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το κλείσιμο του ματιού στο φάουλ του Χάρντεν και η τάπα του Θανάση στον «Μούσια»

Μπορεί ο Τζέιμς Χάρντεν να πέτυχε 20 πόντους (με 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ) στην ήττα των Νετς στην έδρα των Μπακς, αλλά ο “Μούσιας” τα βρήκε.. σκούρα κόντρα στα αδέρφια Αντετοκούνμπο.

Οι Μιλγουόκι Μπακς είχαν μια θεαματική πρεμιέρα κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ξεχωρίζει. Αρκετοί ήταν όμως αυτοί που περίμεναν να δουν την κοινή του παρουσία με τον Τζέιμς Χάρντεν στο παρκέ, λόγω της φημολογούμενης κόντρας τους.

Ο Χάρντεν πάντως δεν είχε εύκολη βραδιά κόντρα στα αδέρφια Αντετοκούνμπο. Μετά από ένα χαμένο του τρίποντο στην πρώτη περίοδο, ο “Μούσιας” προσπάθησε να σταματήσει με αντικανονικό τρόπο τον “Greek freak” από το να καρφώσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Γιάννης Αντετοκούνμο όχι μόνο σκόραρε, αλλά έδειξε να μην επηρεάζεται από το σπρώξιμο που δέχθηκε, κλείνοντας το μάτι στους συμπαίκτες του.

Αρκετά αργότερα, στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο… τιμώρησε τον Τζέιμς Χάρντεν, με μια τρομερή τάπα, με τον “Μούσια” να αιφνιδιάζεται και να πέφτει στο παρκέ. Δεν ήξερε τι τον “χτύπησε”!

πηγή: newsit.gr