Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολυμπιακός: Τα κλειστά χαρτιά του Μαρτίνς και η προπόνηση της Παρασκευής στη Φρανκφκούρτη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 10:43 Ολυμπιακός: Τα κλειστά χαρτιά του Μαρτίνς και η προπόνηση της Παρασκευής στη Φρανκφκούρτη (φωτο intime)

Ο Μαρτίνς δεν έδειξε τίποτα το ουσιώδες για την 11άδα στη Φρανκφούρτη αλλά δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές. Ο λόγος που ο Γκάρι Ροντρίγκες πήγε Γερμανία.

Οι εκτιμήσεις εξακολουθούν να θέλουν τον κόουτς Μαρτίνς να προχωράει σε αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΣ. Θα έχει δηλαδή αλλαγές το αρχικό σχήμα με την Αϊντραχτ χωρίς όμως να προκύπτει πως θα είναι αρκετές.

Αναφορικά με τα πρόσωπα που δείχνουν επικρατέστερα για το αρχικό σχήμα ενώ ήταν στον πάγκο και μπήκαν ως αλλαγές ή δεν έπαιξαν καν στα Ιωάννινα ουσιαστικά έχουμε τους Εμβιλά και Ελ Αραμπί και ενδεχομένως παίκτες όπως οι Ανδρούτσος (ή και ο Καρμπόβνικ) και Κούντε. Ο Μαρτίνς επέλεξε ξανά να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του και να μην κάνει σοβαρές ή ουσιαστικές δοκιμές ενδεκάδας ενόψει του Αϊντραχτ - Ολυμπιακός.

Από εκεί και πέρα στη Γερμανία βρίσκεται και ο Γκάρι Ροντρίγκες αν και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. Ο λόγος είναι πως το πλάνο του Ολυμπιακού είναι να προπονηθεί στη Φρανκφούρτη την Παρασκευή και μετά να γυρίσει στην Ελλάδα οπότε ο Ροντρίγκες - που υπολογίζεται για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - δεν γινόταν να χάσει την προπόνηση.

Πηγή: protothema.gr