Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παναθηναϊκός: Κινδυνεύει με 2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 12:29 Παναθηναϊκός: Κινδυνεύει με 2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (φωτο intime)

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με βαριά τιμωρία της έδρας του. Κατόπιν πειθαρχικής δίωξης του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, οι πράσινοι είναι πιθανόν να τιμωρηθούν με ποινή 2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη στoν Παναθηναϊκό για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και δεν έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός παραπέμπεται με το άρθρο 15 παρ. 3ε, που αφορά ρίψη αντικειμένων οι οποίες θα μπορούσαν, αλλά δεν προκάλεσαν, σωματικές βλάβες, ούτε διέκοψαν προσωρινά τον αγώνα και προβλέπει πρόστιμο από 5.000 ευρώ έως 70.000 ευρώ.

Ακόμα η πράσινη ΠΑΕ παραπέμπεται με το άρθρο 15 παρ. 4β, που αφορά είσοδο οπαδών ή επεισόδια τα οποία συνδέονται είτε με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας, είτε με βιαιοπραγίες και προβλέπει ποινή έδρας 2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο από 50.000 ευρώ έως 250.000 ευρώ.

Πηγή: newsit.gr