Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Europa Conference League: Στην Κοπεγχάγη ο ΠΑΟΚ - Να μείνει ζωντανός στη μάχη για την πρωτιά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 13:19 Europa Conference League: Στην Κοπεγχάγη ο ΠΑΟΚ - Να μείνει ζωντανός στη μάχη για την πρωτιά

Το πλάνο του Λουτσέσκου.

Απέναντι στην πρωτοπόρο του 6ου ομίλου, Κοπεγχάγη, ο ΠΑΟΚ θέλει απόψε (19.45 – COSMOTE SPORT 3HD) στην τρίτη του επίσκεψη στη Δανία να πάρει βαθμούς ή βαθμό προκειμένου να μείνει ζωντανός στη μάχη της πρώτης θέσης στον 6ο όμιλο του Europa Conference League.

Οι δύο αγώνες (Parken – Τούμπα) στη σειρά με την Κοπεγχάγη θα κρίνουν εν πολλοίς την πρωτιά στον όμιλο, κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του. Το είπε χτες ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, το ανέλυσε κι ο Ρουμάνος τεχνικός πηγαίνοντας λίγο παρακάτω και αφήνοντας ανοικτό το παράθυρο της 2ης θέσης.

Με έξι βαθμούς ύστερα από τις πρώτες δύο αγωνιστικές η Κοπεγχάγη βρίσκεται, ήδη, στο συν δύο από τον ΠΑΟΚ, που μετά το εντός έδρας στραβοπάτημα κόντρα στην Σλόβαν δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες.

Το πλάνο του Λουτσέσκου

Ο Λουτσέσκου έκανε τις επιλογές του, μετά την τελευταία προπόνηση στο «Parken», επισημαίνοντας στους ποδοσφαιριστές την υποχρέωση να παρουσιαστούν έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά σε μια σειρά αγώνων που απαιτεί διαχείριση δυνάμεων και συναισθημάτων. Άλλωστε, για τους «ασπρόμαυρους» ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής στο Καραϊσκάκη.

Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από την εστία με τον Σίντκλεϊ να επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας και τους Μιχάι-Μιχαηλίδη στο κέντρο, ενώ ο Τέιλορ θα ξεκινήσει εκ νέου στο δεξιό άκρο. Ο Λουτσέσκου ξέρει ότι οι συνεχόμενοι αγώνες κάθε τρεις μέρες δίνουν κίνητρο και την ευκαιρία να ξεχάσεις, όμως στις δοκιμές των τελευταίων προπονήσεων έδειξε ότι θα δώσει ανάσες στους Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Αουγκούστο, ενώ με δεδομένη την απουσία του Κούρτιτς θα ξαναδούμε στο χορτάρι το δίδυμο Εσίτι-Σβαμπ. Ο φορμαρισμένος Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα ξεκινήσει στο δεξιό «φτερό» της επίθεσης, στην απέναντι πλευρά θα δούμε τον Μιτρίτσα, τον Μπίσεσβαρ σε ρόλο επιτελικού μέσου και τον Σφιντέρσκι, αντί του Άκπομ, στην κορυφή της επίθεσης.

Πηγή: gazzetta.gr