Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου: Με στόχο την επιστροφή στις νίκες στην Euroleague

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 12:38 Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου: Με στόχο την επιστροφή στις νίκες στην Euroleague (φωτο intime)

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην Euroleague, μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται απόψε (21:00, NovasportsPrime) την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ με στόχο να ανέβει στο 4-2.

Ο Ολυμπιακός στοχεύει να πάει μακριά στη φετινή Euroleague και για να το καταφέρει θα πρέπει να κρατήσει απόρθητο το ΣΕΦ. Οι Πειραιώτες έχουν κάνει το 3/3 στο ξεκίνημα της σεζόν στο Φάληρο και θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, η οποία είναι μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της φετινής διοργάνωσης.

Η Άλμπα Βερολίνου βρίσκεται, πάντως, σε καλή κατάσταση και που προέρχεται από δύο νίκες στα τρία τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχοντας επικρατήσει της Φενέρμπαχτσε στο Βερολίνο και του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι. 

Οι Γερμανοί είναι ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθούν, παρά τις απουσίες των Σνάιντερ, Λάμερς κι Έρικσον.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Χασάν Μάρτιν, ενώ αμφίβολος είναι ο Κώστας Παπανικολάου.

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία) και Γιόσιπ Ραντοΐκοβιτς (Κροατία).

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση