Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στέφανος Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Vienna Open αποκλείοντας τον Ντιμιτρόφ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 20:36 Στέφανος Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Vienna Open αποκλείοντας τον Ντιμιτρόφ

Την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Vienna Open πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος απέκλεισε τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. Ο Έλληνας τενίστας κατάφερε να κάνει δικό του το πρώτο σετ, το οποίο εξελίχθηκε σε θρίλερ, για να ακολουθήσει η πιο εύκολη επικράτηση στο δεύτερο, παίρνοντας έτσι το «εισιτήριο» για τον επόμενο γύρο του τουρνουά. Ένα τουρνουά στο οποίο ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από το να φτάσει ως το τέλος, διεκδικώντας το τρόπαιο.

Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, όπως είναι πάντα κόντρα στον Ντιμιτρόφ, αλλά ο Τσιτσιπάς έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με επική ανατροπή. Ο Έλληνας τενίστας βρέθηκε να χάνει με 4-1 και 6-3 στο τάι μπρέικ, αλλά κατάφερε να ανατρέψει όλα τα δεδομένα και να το κάνει δικό του.

Το γεγονός ότι το πρώτο σετ διήρκεσε 63 λεπτά τα λέει όλα για το τι μάχη έγινε, με τον Τσιτσιπά όμως να αποδεικνύεται πιο δυνατός και πιο ψύχραιμος, κάνοντας το 1-0. Γεγονός που του έδωσε ώθηση για να πάρει πιο εύκολα το δεύτερο.