Οι διαιτητές στο Ολυμπιακός - Άιντραχτ Φρανκφούρτης και το ΠΑΟΚ - Κοπεγχάγη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 13:27 Οι διαιτητές στο Ολυμπιακός - Άιντραχτ Φρανκφούρτης και το ΠΑΟΚ - Κοπεγχάγη (φωτο intime)

Η UEFA ανακοίνωσε τους ορισμούς για το Europa League και το Conference League, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να μαθαίνουν τους διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες τους με Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Κοπεγχάγη αντίστοιχα, για την 4η αγωνιστική των ομίλων.

Στο “Καραϊσκάκης” θα βρεθεί ο Λευκορώσος διαιτητής Αλεκσέι Κουλμπάκοφ, κατηγορίας Elite, ο οποίος είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από τα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Άρης 2-0, Άρης-ΑΕΚ 1-3 και Άρης-ΑΕΚ 1-4, στη Superleague, αλλά και τα ΑΕΚ-Μπάγερν Μονάχου 0-2 και Σάμροκ Ρόβερς-ΠΑΟΚ 1-3 στην Ευρώπη.

Στην Τούμπα, ο Τσέχος Πάβελ Ρατσκόφσκι φέρνει άσχημες αναμνήσεις για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφού ήταν ο διαιτητής του αγώνα με την Έστερσουντ το 2017, όπου ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-0 και αποκλείστηκε στα προκριματικά του Europa League.

Επίσης, έχει διευθύνει τα Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός 2-0 στο Τσάμπιονς Λιγκ και Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1, στο Κύπελλο Ελλάδας. 

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση