Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υποχρεωτική η μάσκα στα γήπεδα: Θα τιμωρούνται και οι ομάδες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 20:04 Υποχρεωτική η μάσκα στα γήπεδα: Θα τιμωρούνται και οι ομάδες

O Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε νέα μέτρα

H αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελλάδα συνεχίζεται και αυτό έχει ως συνέπεια η κυβέρνηση να πάρει νέα μέτρα, τα οποία ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας. Ο Θάνος Πλεύρης, όμως, είχε… νέα και για τις ομάδες, ανακοινώνοντας ότι θα προβλέπονται τιμωρίες πλέον για τους συλλόγους αν οι φίλαθλοι δεν φοράνε από εδώ και πέρα τις μάσκες τους όταν είναι στις εξέδρες.

Η Τρίτη (2/11) δεν ήταν καθόλου καλή μέρα για την Ελλάδα σε ό,τι αφορά την πορεία της πανδημίας, αφού καταγράφηκαν 6.700 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο ενώ 59 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 434 είναι διασωληνωμένοι.

Ήταν δεδομένο επομένως, με βάση το γεγονός ότι τα κρούσματα συνεχώς αυξάνονται, πως θα έρχονταν νέα μέτρα. Αυτά τα ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας και αφορούν πλέον και τις ομάδες, είτε μιλάμε για ποδόσφαιρο, είτε για μπάσκετ, είτε για οποιοδήποτε άθλημα.

Θάνος Πλεύρης

«Ποινές αν οι φίλαθλοι δεν φοράνε μάσκες»

Όπως είπε, λοιπόν, ο Θάνος Πλεύρης, από εδώ και πέρα θα υπάρχουν τιμωρίες για τους συλλόγους αν οι φίλαθλοι -οι οποίοι είναι αποκλειστικά εμβολιασμένοι αφού στους ανεμβολίαστους δεν επιτρέπεται η είσοδος- δεν φοράνε τις μάσκες τους.

«Έχει παρατηρηθεί στους αθλητικούς χώρους που είναι αμιγώς για εμβολιασμένους αλλά είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, να μην τηρείται αυτό. Θα υπάρξει ποινή στις ομάδες που θα συνδυάζεται με την παρουσία φιλάθλων σε επόμενα παιχνίδια αν δεν τηρείται το μέτρο της χρήσης της μάσκας και των άλλων περιορισμών που πρέπει να υπάρχουν στα γήπεδα», ήταν τα λόγια του υπουργού.

Πηγή: newsbeast.gr