Superleague 2: Αιτήματα αναβολών από Ζάκυνθο και Καβάλα – Mε τηλεοπτική μετάδοση το Ολυμπιακός Β’ – ΠΑΟΚ Β’

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 18:52 Superleague 2: Αιτήματα αναβολών από Ζάκυνθο και Καβάλα – Mε τηλεοπτική μετάδοση το Ολυμπιακός Β’ – ΠΑΟΚ Β’

Μετ΄εμποδίων συνεχίζεται η προσπάθεια για εκκίνηση του πρωταθλήματος της Superleague 2 αφού Ζάκυνθος και Καβάλα αιτήθηκαν αναβολή των αγώνων τους το προσεχές Σαββατοκύριακο (6-7/11) λόγω μη αγωιστικής ετοιμότητας. Τηλεοπτικά θα μεταδοθεί το ντέρμπι του Βόρειου Ομίλου ανάμεσα σε Ολυμπιακός Β’ και ΠΑΟΚ Β’.

Ζάκυνθος και Καβάλα παλεύουν ακόμα να στελεχώσουν τις ομάδες τους ενόψει της έναρξης της Superleague 2, καθώς εγκρίθηκε αργά η συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα. Με γνώμονα αυτό η Καβάλα ζήτησε αναβολή του ματς με την Απόλλωνα Πόντου, ενώ η Ζάκυνθος των τριών πρώτων αγώνων με Καλλιθέα, Αιγάλεω και Ηρόδοτο. Μένει να φανεί αν το έκτακτο Δ.Σ της Παρασκευής (5/11) θα εγκριθούν τα αιτήματά τους.

Η ανακοίνωση της Superleague 2

«Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 14:00, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερησίας διάταξης:
1. Αίτημα της ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα για αναβολή του πρώτου αγώνα τους με την ΠΑΕ Απόλλων Πόντου που έχει ορισθεί για την Κυριακή 7.11.2021
2. Αίτημα της ΠΑΕ Ζάκυνθος 1961 για αναβολή των ορισθέντων αγώνων της, τις τρεις πρώτες αγωνιστικές ημέρες του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.
3. Διάφορα θέματα».

Από εκεί και πέρα όπως έγινε γνωστό το μεγάλο ντέρμπι των ομάδων Β’ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας το Σάββατο 6 Νοεμβρίου (15:00), θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το One Channel.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση