Απολογία ΑΕΚ: «Ο Άρης ήρθε για να τιμωρηθούμε ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2021 12:02 Απολογία ΑΕΚ: «Ο Άρης ήρθε για να τιμωρηθούμε ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague κι απολογήθηκε για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Άρη.

Στο περιθώριο της απολογίας της, η δικηγόρος Ελευθερία Ρίζου αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς, χαρακτήρισαν «προκλητική» τη στάση του Άρη και ιδιαίτερα εκείνη του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκου, τονίζοντας ότι σκοπός ήταν να τιμωρηθεί η ομάδα με αποκλεισμό της έδρας ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί στις 21 Νοεμβρίου, με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

«Θεωρούσαμε και δυστυχώς δικαιωθήκαμε ότι ο Άρης ήρθε για να τιμωρηθούμε εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι σχέσεις τους άλλωστε είναι άριστες. Ο πάγκος του Άρη ήταν περισσότερο όρθιος παρά καθιστός. Το γήπεδο έβραζε επειδή έβλεπε ότι η προκλητική στάση του Άρη έμενε ατιμώρητη. Περίμενα στη φυσούνα στο ημίχρονο για να προλάβω τις προκλήσεις και να μην τσιμπήσουμε και τιμωρηθούμε ενόψει Ολυμπιακού. Γι’ αυτό κατέβηκε και ο Μελισσανίδης.

Ο βοηθός προπονητής του Άρη κατευθυνόμενος στην φυσούνα έβριζε προς την εξέδρα. Δεν έχει καταγραφεί πουθενά αυτό, μια σπίθα αρκούσε για να εκραγεί η κατάσταση. Λειτουργήσαμε πυροσβεστικά, ο Νιαρχάκος ήταν η πέτρα του σκανδάλου. Στο ημίχρονο έβγαλαν εμπρηστική ανακοίνωση με 20.000 κόσμο στο γήπεδο που μπορούσε να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς.

Από την πλευρά της η δικηγόρος Ελευθερία Ρίζου τόνισε ότι: «Το παράπονο μου ειναι ότι δεν είναι εδώ ο Άρης. Αυτή η σκηνοθεσία ήταν για να τιμωρηθούμε και να παίξουμε χωρίς κόσμο με τον Ολυμπιακό. Ο Μελισσανίδης στο ημίχρονο ήθελε να προλάβει τους παίκτες για να μην απαντήσουν στις προκλήσεις».

Πηγή: Newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση