Μαρία Σάκκαρη: Πρεμιέρα κόντρα στη Σβίατεκ στo WTA Finals

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 11:00 Μαρία Σάκκαρη: Πρεμιέρα κόντρα στη Σβίατεκ στo WTA Finals (φωτο Reuters)

Στη «μάχη» του WTA Finals στη Γουαδαλαχάρα -για πρώτη φορά στην καριέρα της- ρίχνεται από αύριο (11/11) η Μαρία Σάκκαρη με την Ίγκα Σβίατεκ να είναι η πρώτη της αντίπαλος. 

Η Μαρία Σάκκαρη, θα πάρει το «βάπτισμα του πυρός» στους WTA Finals, το βράδυ της Πέμπτης (11/11). Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία βρίσκεται στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, θ΄ αντιμετωπίσει στις 22:00 (ώρα Ελλάδας) την Πολωνή, Ιγκα Σβιάτεκ (Νο 9), με στόχο την νίκη, που θα βάλει τις βάσεις για την κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων στον όμιλο, που ισοδυναμούν με πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στις δύο φορές που έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δύο τενίστριες, η Σάκκαρη μετρά ισάριθμες νίκες, καθώς στις 9 Ιουνίου 2021 επικράτησε της Σβιάτεκ με 6-4, 6-4 στο Ρολάν Γκαρός και στις 25 Σεπτεμβρίου 2021, για το τουρνουά της Οστράβας, νίκησε την Πολωνή πρωταθλήτρια με 6-4, 7-5.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουν ανακοινώσει οι διοργανωτές, ο άλλος αγώνας για τον όμιλο της Σάκκαρη, ανάμεσα στην Ισπανίδα, Πάουλα Μπαντόσα (Νο 10) και την Λευκορωσίδα, Ιρίνα Σαμπαλένκα (Νο 2) θα διεξαχθεί αργότερα και πιθανότατα τα ξημερώματα της Παρασκευής (12/11).

Οσον αφορά στον άλλο όμιλο, απόψε (10/11, 22:00 ώρα Ελλάδας), θα γίνει η αναμέτρηση της Τσέχας, Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα (Νο 3) με την Εσθονή, Ανέτ Κονταβέϊτ (Νο 8) και θ΄ ακολουθήσει ο αγώνας της Τσέχας, Καρολίνας Πλίσκοβα (Νο 4) με την Ισπανίδα, Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα (Νο 5).

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση