Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι καλύτερες του στιγμές στο Νικς – Μπακς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021 10:12 Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι καλύτερες του στιγμές στο Νικς – Μπακς (φωτο Reuters)

Οι Μιλγουόκι Μπακς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Νιου Γιορκ Νικς (100-112), με τον Γιαννη Αντετοκούνμπο να έχει μια θετική εμφάνιση, παρά γύρισμα του αστραγάλου.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 15 πόντους (3/10 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 3/4 βολές), 15 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ σε 38 λεπτά συμμετοχής.

Να αναφέρουμε ότι οι Μπακς πέρασαν από τη Νέα Υόρκη, σημειώνοντας 26 τρίποντα, και βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 6-6. «Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον δικό μας τρόπο. Με το ένστικτο, να βρίσκουμε τον συμπαίκτη μας. Αν είσαι ελεύθερος, σούταρε την μπάλα. Αυτό θέλει η ομάδα μας, να βρίσκει πολλά ελεύθερα τρίποντα. Προφανώς ξέρω ότι έχει πολύ κόσμο στο “ζωγραφιστό” και τραβάω πολλή προσοχή, προσπαθώντας να βρω την σωστή φάση, να βρω τον ελεύθερο συμπαίκτη. Σήμερα τα παιδιά ευστόχησαν σε πολλά τρίποντα και τα πήγαμε καλά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιαννης Αντετοκούνμπο, μετά το τέλος της αναμέτρηση στο “Μαντισον Σκουέρ Γκάρντεν”.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση