Αντετοκούνμπο: «Ίσως η επόμενη πρόκληση να μην βρίσκεται στο Μιλγουόκι»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 19:24 Αντετοκούνμπο: «Ίσως η επόμενη πρόκληση να μην βρίσκεται στο Μιλγουόκι»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε αθλητής της χρονιάς από το περιοδικό «GQ» - Μιλώντας στο κορυφαίο περιοδικό, δηλώνει πως λατρεύει τις προκλήσεις και ότι ίσως η επόμενη να μην είναι συνυφασμένη με τους Μιλγουόκι Μπακς

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ αποτελεί τον αθλητή της χρονιάς σύμφωνα με το «GQ» με τον ίδιο να μιλάει στο περιοδικό και να αφήνει τα πάντα ανοικτά όσον αφορά την επόμενη ημέρα: «Μία από τις προκλήσεις της καριέρας μου ήταν να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Και τα καταφέραμε. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά τα καταφέραμε. Πολύ, πολύ δύσκολο. Όμως λατρεύω τις προκλήσεις. Ποια θα είναι η επόμενη πρόκληση; Ίσως η επόμενη πρόκληση να μην είναι εδώ...» είπε με νόημα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και συνέχισε:

«Εγώ μαζί με την οικογένειά μου έχουμε επιλέξει να μένουμε σε μια πόλη την οποία αγαπάμε και μας φέρεται με τον καλύτερο τρόπο προς το παρόν. Σε δύο χρόνια αυτό ίσως αλλάξει. Είμαι ειλικρινής μαζί σας. Πάντα είμαι ειλικρινής. Αγαπώ την πόλη. Αγαπώ την κοινωνία. Θέλω να τη βοηθήσω όσο το δυνατόν καλύτερα».


Πηγή:www.gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση