Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λιόν – Μαρσέιγ: Οπαδός των γηπεδούχων χαστούκισε εκείνον που πέταξε το μπουκάλι στον Παγέ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 10:45 Λιόν – Μαρσέιγ: Οπαδός των γηπεδούχων χαστούκισε εκείνον που πέταξε το μπουκάλι στον Παγέ

Ο θερμοκέφαλος οπαδός, το μπουκάλι στο κεφάλι του Ντιμίτρι Παγέ, η διακοπή του Λιόν – Μαρσέιγ, η σφαλιάρα στον δράστη και η σύλληψη του από την αστυνομία.

Το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Ligue 1, ανάμεσα στη Λιόν και στην Μαρσέιγ, διεκόπη οριστικά, περίπου δύο ώρες μετά τον τραυματισμό του αρχηγού των φιλοξενούμενων, Ντιμίτρι Παγέ.

Ο Παγέ χτυπήθηκε από μπουκάλι οπαδού στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 10λεπτου. Ο ηγέτης της Μαρσέιγ έπεσε στο έδαφος, ενώ ήταν έτοιμος να εκτελέσει το κόρνερ, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στα αποδυτήρια μετά από εντολή του διαιτητή της αναμέτρησης, Ρουντί Μπουκέ.

 

 

«Σε αντίθεση με ό,τι είχε ανακοινωθεί, ο διαιτητής αποφάσισε να μην ξαναρχίσει το παιχνίδι, λαμβάνοντας υπόψη ότι η ασφάλεια των παικτών δεν ήταν εξασφαλισμένη», είπε ο εκφωνητής του σταδίου.

Ο οπαδός της Λιόν που πέταξε το μπουκάλι, βρέθηκε και απομακρύνθηκε, άμεσα, από τους υπεύθυνους ασφαλείας και στη συνέχεια συνελήφθη από τις Αρχές.

Λίγο νωρίτερα όμως, ένας άλλος οπαδός της Λιόν κατευθύνθηκε στο σημείο που βρισκόταν ο… δράστης και τον χαστούκισε για την ενέργειά του, που αναμένεται να… κοστίσει στη Λιόν.

πηγή: newsit.gr