Αποκλεισμός ως και 3 χρόνια σε τενίστες που θα παρουσιάσουν fake πιστοποιητικό εμβολιασμού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 16:41 Αποκλεισμός ως και 3 χρόνια σε τενίστες που θα παρουσιάσουν fake πιστοποιητικό εμβολιασμού

Η ATP παίρνει μέτρα για τυχόν… κουτοπονηριές και ετοιμάζεται να επιβάλει σκληρές ποινές στους τενίστες που θα εμφανίσουν ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού εν όψει της νέας σεζόν

Τιμωρία που θα ξεκινά από βαρύ πρόστιμο και θα φτάνει σε αποκλεισμό ως και τρία χρόνια, θα επιβάλει η ATP σε όσους παρουσιάζουν «μαϊμού» πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Η ομοσπονδία, φοβούμενοι πως ορισμένοι αρνητές του εμβολίου, τενίστες, θα προσπαθήσουν να βρουν ψεύτικα πιστοποιητικά, είναι κάτι που… τρέμει στην ιδέα και γι’ αυτό σκοπεύει να πάρει άμεσα μέτρα.

Σε ορισμένες χώρες, όπως η Αυστραλία, η είσοδος στη χώρα μπορεί να γίνει μόνο για όσους έχουν εμβολιαστεί, όμως φοβούμενοι πως κάποιοι μπορεί να κάνουν… κουτοπονηριές προκειμένου να αγωνιστούν αν και ανεμβολίαστοι, παίρνει τα μέτρα της.

Σύμφωνα με την L’ Equipe, τα πρόστιμα θα ξεκινούν από 90.000 ευρώ και θα φτάνουν στον αποκλεισμό, ο οποίος θα είναι αυστηρός, ανάλογα την φύση του παραπτώματος.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση