Για υπηρεσιακό μέχρι το τέλος της σεζόν προορίζει τον Βαλβέρδε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 15:43 Για υπηρεσιακό μέχρι το τέλος της σεζόν προορίζει τον Βαλβέρδε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Νέα δημοσιεύματα θέλουν τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα να αναλαμβάνει το κενό πόστο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά τις δηλώσεις του Μαουρίσιο Ποτσετίνο πως είναι χαρούμενος στην Παρί Σεν Ζερμέν με την οποία έχει συμβόλαιο το οποίο και θέλει να τιμήσει, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θεωρείται σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στο «Ολντ Τράφορντ».

Ούτε μία ημέρα μετά τις πρώτες φήμες, τα σενάρια συνεχίζονται από την συντριπτική πλειοψηφία των Μέσων του εξωτερικού, την ώρα που ο έγκριτος δημοσιογράφος με τις τρομερές πηγές, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ισχυρίζεται πως Γιουνάιτεντ και Βαλβέρδε συζητούν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως τα δημοσιεύματα θέλουν τον σύλλογο να παραμένει στην αρχική του σκέψη για πρόσληψη του Ποτσετίνο, την περίπτωση του οποίου θα ξανά κυνηγήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και θα υπάρχει περισσότερος χρόνος για «σωστές» διαπραγματεύσεις.

Όσον αφορά το αμιγώς αγωνιστικό,  οι «κόκκινοι διάβολοι» εξασφάλισαν την θέση τους στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας στην άκρη του πάγκου τον μέχρι πρότινος βοηθό προπονητή, Μάικλ Κάρικ, με ένα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο και ακόμη ένα -το πρώτο- του Τζέιντον Σάντσο να τους οδηγούν στην εκτός έδρας νίκη 2-0 επί της Βιγιαρεάλ.

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση