Superleague 1: «Δεν υπάρχει πέναλτι του Μασούρα στον Βράνιες» είπε ο Κλάτενμπεργκ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 13:06 Superleague 1: «Δεν υπάρχει πέναλτι του Μασούρα στον Βράνιες» είπε ο Κλάτενμπεργκ

O Άγγλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ανέλυσε τις αμφισβητούμενες και δύσκολες φάσεις της 10ης αγωνιστικής της Superleague και στάθηκε στο πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Την άποψη πως δεν υπάρχει κανένα πέναλτι από τον Μασούρα πάνω στον Βράνιες εξέφρασε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ κατά την ανάλυση των φάσεων της 11ης αγωνιστικής.

«Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό δεν είναι πέναλτι, καθώς η επαφή ήταν τυχαία με το πόδι του επιθετικού να ακουμπάει ενώ έτρεχε το πόδι του αμυντικού πριν σκοντάψει και πέσει μόνος του» τόνιζε χαρακτηριστικά ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, που λίγο αργότερα χαρακτήρισε σωστή την απόφαση να δοθεί πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ματς ο Κλάτενμπεργκ σημειώνει πως ήταν σωστά τα πέναλτι που κέρδισαν ο ΠΑΣ κόντρα στον Άρη, ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τη Λαμία, όπως σωστή ήταν και η κόκκινη κάρτα στον Μπαξεβανίδη του Απόλλωνα στο Αγρίνιο.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση