Χειρουργήθηκε στον αγκώνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 16:46 Χειρουργήθηκε στον αγκώνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Σε κλινική στην Ελβετία ο Έλληνας τενίστας.

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε τελικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αγκώνα. Αν και από την ομάδα τηρούνταν σιγή ιχθύος για το αν θα υποβληθεί ή όχι στην επέμβαση ο Έλληνας τενίστας, τελικά πήρε την απόφαση και την έκανε σε κλινική στην Ελβετία.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβασε και φωτογραφία από το κρεβάτι στην κλινική, τονίζοντας πως η επέμβαση δεν θα τον σταματήσει για αρκετό καιρό καθώς θα πάει για δύο εβδομάδες στο Ντουμπάι για προετοιμασία και στη συνέχεια θα ταξιδέψει για την Αυστραλία.

«Τα πράγματα συχνά γίνονται πιο δύσκολα πριν γίνουν πιο εύκολα, αλλά με κάθε αγώνα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δική μας μοναδική ιστορία. Μερικές μέρες η ζωή έχει να κάνει με τα όνειρα, τις ελπίδες και τα οράματά για το μέλλον. Υπάρχουν επίσης μέρες όπου η ζωή είναι απλώς το να βάζεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και αυτό είναι επίσης εντάξει. Σε όλους εσάς, λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνση. Επικεντρωθείτε σε ένα πιο υγιές και πιο ευτυχισμένο μέλλον. Επόμενη στάση, προετοιμασία στο Ντουμπάι σε δύο εβδομάδες από τώρα και μετά ανυπομονώ για την Αυστραλία».

H είδηση για την επέμβαση του Τσιτσιπά στον δεξιό αγκώνα έσκασε ως «βόμβα» στο παγκόσμιο τένις από το Sky Sport Italia.

Σύμφωνα με το ιταλικό μέσο, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επισκέφτηκε τον γιατρό που είχε αναλάβει τον Νόβακ Τζόκοβιτς όταν εκείνος είχε πρόβλημα στο ίδιο σημείο και όλα δείχνουν ότι θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση