Superleague 1: Έξαλλοι στη λίγκα με το αίτημα της αστυνομίας - Απόλυτα αρνητικοί για την αναβολή των ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και Ιωνικός - ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 13:04 Superleague 1: Έξαλλοι στη λίγκα με το αίτημα της αστυνομίας - Απόλυτα αρνητικοί για την αναβολή των ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και Ιωνικός - ΠΑΟΚ (φωτο intime)

Το αίτημα της αστυνομίας για αναβολή των αγώνων ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Ιωνικός – ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, έχει κάνει έξαλλους τους ανθρώπους της Superleague 1 και τις ομάδες του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, από τη λίγκα θεωρούν αδιανόητο ότι το αίτημα αυτό έρχεται μόλις λίγα 24ωρα πριν τις αναμετρήσεις, από τη στιγμή που οι λόγοι (η έλευση του Πάπα Φραγκίσκου και η επέτειος θανάτου του Γρηγορόπουλου), ήταν γνωστοί εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Ως εκ τούτου, είναι απόλυτα αρνητικοί σε μία πιθανή αναβολή, καθώς δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες ημερομηνίες για να διεξαχθούν τα ματς, ενώ έχουν ήδη πουληθεί εισιτήρια και έχουν εκδοθεί αεροπορικά για τους ξένους διαιτητές στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Για το γεγονός ενημερώθηκε δε και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση