Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλάτενμπεργκ: Σωστές όλες οι αποφάσεις των διαιτητών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 13:04 Κλάτενμπεργκ: Σωστές όλες οι αποφάσεις των διαιτητών

«Σωστά το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού και κατά της ΑΕΚ».

Κανένα λάθος δεν διαπίστωσε ο επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στην ανάλυσή του για τις επίμαχες φάσεις της 12ης αγωνιστικής της Super League. Ο Κλάτενμπεργκ χαρακτήρισε σωστό το πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ κόντρα στην ΑΕΚ, όπως και εκείνο στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στο Βόλο, όπως και αυτά υπέρ Παναθηναϊκού και ΟΦΗ.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής εξήγησε για το πέναλτι που δόθηκε στους «Ζωσιμάδες»: «H KEΔ συμφωνεί με την ομάδα διαιτητών για καταλογισμό πέναλτι καθώς ο αμυντικός κατά τη διεκδίκηση κλώτσησε το πόδι του επιτιθέμενου χωρίς να αγγίξει την μπάλα».

Αναφορικά με το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού κόντρα στον Βόλο, λέει: «Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι είναι πέναλτι, καθώς ο αμυντικός σπρώχνει ξεκάθαρα τον αντίπαλό του από πίσω κατά τη διεκδίκηση, εμποδίζοντάς τον να φτάσει στην μπάλα». Τέλος για το πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Παναιτωλικό: «Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό είναι πέναλτι, καθώς ο επιθετικός βάζει το πόδι του στην μπάλα πριν ο αμυντικός κλωτσήσει το πόδι του επιθετικού»

Πηγή: newsbeast.gr