ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Κανονικά θα διεξαχθεί το ντέρμπι μετά και από παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 19:24 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Κανονικά θα διεξαχθεί το ντέρμπι μετά και από παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε και επίσημη ανάρτηση για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη 12η αγωνιστική της Superleague 1, επιβεβαιώνοντας ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά, χωρίς αναβολή ή αλλαγή ώρας.

Το αίτημα της αστυνομίας για μεταφορά του αγώνα σε άλλη ημερομηνία, έφερε αντιδράσεις από όλους και ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε προσωπικές επαφές για να λυθεί το ζήτημα ομαλά. Η απόφαση ήταν τελικά να μην αλλάξει ο προγραμματισμός για το ντέρμπι και η Ένωση ενημέρωσε σχετικά τους οπαδούς της μέσα από τα social media.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Προσερχόμαστε στο γήπεδο για τo ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19.30, ΟΑΚΑ) όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα για να αποφύγουμε τον συνωστισμό από τους υποχρεωτικούς ελέγχους των πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Μαζί με το εισιτήριο έχουμε μαζί μας ταυτότητα και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τους έξι τελευταίους μήνες, κατά προτίμηση έτοιμο στο κινητό μας τηλέφωνο για να γίνει γρήγορα ο σχετικός έλεγχος.

Ακολουθούμε τις υποδείξεις των υπεύθυνων τήρησης των μέτρων αλλά και της ασφάλειας. Φοράμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τη μάσκα μας στους κοινόχρηστους χώρους, αλλά και στην κερκίδα στη διάρκεια του αγώνα

Σεβόμαστε όλες τις κείμενες υγιειονομικές διατάξεις, προστατεύουμε πρώτα απ’ όλα την υγεία μας, αλλά και την ομάδα μας!”

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση