Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Τσιτσιπάς επέστρεψε στην Αθήνα από το Αρκαλοχώρι - «Το χέρι είναι φανταστικά»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 09:54 Ο Τσιτσιπάς επέστρεψε στην Αθήνα από το Αρκαλοχώρι - «Το χέρι είναι φανταστικά»

«Η καινούργια χρονιά να είναι 3-4 φορές καλύτερη από τη φετινή».

Στην Αθήνα επέστρεψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς που επισκέφθηκε το Αρκαλοχώρι για να στηρίξει την τοπική κοινότητα που επλήγη από το σεισμό τον Σεπτέμβριο. Ο Έλληνας τενίστας επέστρεψε στην Αθήνα, μία εβδομάδα πριν αναχωρήσει για το Ντουμπάι, όπου θα κάνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του για το 2022.

«Είναι φανταστικό νησί. Με εξέπληξε η φιλοξενία, οι άνθρωποι, τα τοπία τα οποία επισκέφτηκα. Όλη η θερμότητα των ανθρώπων ήταν εντυπωσιακή, με συγκίνησε» είπε για την εμπειρία του στο νησί μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στην επέμβαση που έκανε στον αγκώνα, τονίζοντας πως σύντομα θα είναι στο 100% έτοιμος. «Το χέρι είναι φανταστικά, τέλεια. Είμαι σίγουρος πως θα ξαναβρεθώ στο 100% μου» είπε και πρόσθεσε για τη νέα σεζόν: «Στόχος σίγουρα είναι να πάω ακόμα ψηλότερα. Ελπίζω να πάει καλά η προετοιμασία και η καινούργια χρονιά να είναι 3-4 φορές καλύτερη από τη φετινή».

Από την πλευρά του, ο πατέρας του και προπονητής του Απόστολος Τσιτσιπάς, είπε: «Πρέπει να στηριχθούμε πάνω σε αυτές τις βάσεις που θέσαμε, για να χτίσουμε έναν… ουρανοξύστη τον οποίο θα ονομάσουμε το ελληνικό τένις».

Πηγή: ΑΝΤ1