Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΟΚ: Τα έσοδα από το Conference League

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 11:47 ΠΑΟΚ: Τα έσοδα από το Conference League

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Λίνκολν στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Conference League και σε συνδυασμό με την ήττα της Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Κοπεγχάγη, προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αύξησε έτσι σημαντικά και τα έσοδά του από την ευρωπαϊκή του πορεία, αφού η πρόκριση ως δεύτερος του ομίλου του χάρισε 325.000 ευρώ (η πρώτη θέση 650.000 ευρώ) συν 300.000 ευρώ από τη συμμετοχή του και μόνο στα νοκ άουτ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξασφάλισε δε, συνολικά, από την παρουσία της ομάδας στους ομίλους του Conference League (τρεις νίκες και μία ισοπαλία) το ποσό του 1,88 εκατομμύριου ευρώ. Από τα προκριματικά της διοργάνωσης μέχρι και σήμερα όμως, ο “Δικέφαλος του Βορρά” εκτιμάται ότι έβαλε στα ταμεία του πάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ.

Από εκεί και πέρα και στη συνέχεια του Conference League, η πρόκριση στους «16» δίνει έξτρα 600.000 ευρώ, στα προημιτελικά 1 εκατομμύριο ευρώ, στα ημιτελικά 2 εκατομμύρια ευρώ και στον τελικό, ο νικητής παίρνει 5 εκατομμύρια ευρώ και ο ηττημένος 3 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: newsit.gr