Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Άνοιξαν» το σπίτι του Βαλμπουενά στη Βουλιαγμένη - Πήραν χρήματα και κοσμήματα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021 16:58 «Άνοιξαν» το σπίτι του Βαλμπουενά στη Βουλιαγμένη - Πήραν χρήματα και κοσμήματα

Ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού διαπίστωσε τη διάρρηξη όταν επέστρεψε στο σπίτι του στη Βουλιαγμένη - Τι κατέθεσε στην αστυνομία

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ του Σαββάτου ο Ματιέ Βαλμπουενά, λίγες μέρες μετά τον Φεντερίκο Μακέντα.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του στη Βουλιαγμένη, με τον Γάλλο άσο του Ολυμπιακού να διαπιστώνει την διάρρηξη με την επιστροφή του σε αυτό.

Η εισβολή των ποντικών στο τριοροφο της οδού Ηούς, όπου ο παίκτης διαμένει με την αδερφή του, Αουρέλια και την οικογένειά της, έγινε σύμφωνα με όσα κατέθεσε, μεταξύ 16:05 έως 17:30 όταν οι ένοικοι απουσίαζαν.

Οι δράστες, αφού αποκόλλησαν σιδεριά απο παράθυρο στη συνέχεια με χρήση κατσαβιδιού τρύπωσαν μέσα και έκαναν πλιάτσικο.

Συγκεκριμένα, αφού έψαξαν όλους τους χώρους, βούτηξαν απο το δωμάτιο του 37χρονου παίκτη: 2 ρολόγια μαρκας Hublot, ενα Christian Dior, ένα σακ βουαγιάζ Louis Vuitton, δυο σακίδια Louis Vuitton, ένα γαλλικό διαβατήριο με θήκη Louis Vuitton, ένα πορτοφόλια Gucci, ένα πλατινένιο βραχιόλι Cartier, γυαλιά ηλίου Yves Saint Laurent.

Aπο τη λεηλασία στο δωμάτιο της αδερφής του, άρπαξαν: μια τσάντα Chanel με μαργαριτάρια, ένα τσαντάκι Louis Vuitton, ένα φουλάρι Burberry, ένα ζευγάρι αθλητικά Louis Vuitton και ενα ζευγαρι ανδρικά παπούτσια Louboutin.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν οτι η επιλογή της συγκεκριμένης κατοικίας δεν έγινε τυχαία και οι «μακρυχέρηδες» παρακολουθούσαν ημέρες τον στόχο τους πριν μπουκάρουν μέσα και τον λεηλατήσουν.

πηγή: protothema.gr