ATP Cup: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-1 από τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν και η Ελλάδα έχασε από την Αργεντινή και αποκλείστηκε

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022 13:28 ATP Cup: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-1 από τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν και η Ελλάδα έχασε από την Αργεντινή και αποκλείστηκε

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να ισοφαρίσει για την Ελλάδα την αναμέτρηση με την Αργεντινή στο ATP Cup, καθώς ηττήθηκε με ανατροπή 2-1 σετ (7-6, 3-6, 3-6) από τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Ο Κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε το πρώτο του παιχνίδι στο μονό μετά την επέμβαση στον ώμο και έδειξε ότι δεν έχει ακόμη ρυθμό για να κερδίσει έναν εξαιρετικό αντίπαλο, όπως ο Αργεντινός Νο 13 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Τσιτσιπάς “πάλεψε” μέχρι το τέλος το ματς και χρειάστηκε δύο ώρες και 43 λεπτά για να “λυγίσει” απέναντι από τον Σβάρτσμαν.

Η Ελλάδα γνώρισε έτσι τη δεύτερη ήττα της από την Αργεντινή, καθώς νωρίτερα είχε χάσει και ο Περβολαράκης, με αποτέλεσμα το διπλό που ακολουθεί να μην μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα. Η χώρας αποκλείστηκε έτσι από το ATP Cup.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση