Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέδρο Μαρτίνς: Η ετοιμότητα των Μανωλά – Λοβέρα και η μετεγγραφική αντίδραση του Ολυμπιακού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022 20:36 Πέδρο Μαρτίνς: Η ετοιμότητα των Μανωλά – Λοβέρα και η μετεγγραφική αντίδραση του Ολυμπιακού

Ενόψει της πρεμιέρας του Ολυμπιακού στη Superleague 1 για το 2022, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως οι Μανωλάς και Λοβέρα είναι έτοιμοι για να προσφέρουν άμεσα, ενώ αναφέρθηκε και στα μετεγγραφικά, επισημαίνοντας πως εάν χρειαστεί ο σύλλογος θα προχωρήσει στις σχετικές κινήσεις.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός χαρακτήρισε παιχνίδι με.. παγίδες, αυτό του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη κάμερα της NOVA:

-Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα:

«Νομίζω πως θα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Θα κρύβει δυσκολίες το παιχνίδι. Ελπίζω σε πολύ καλή παρουσία και νίκη, που είναι ο στόχος».

-Για το τι θα ήθελε να βελτιώσει:

«Υπάρχουν πράγματα. Θα πρέπει να βελτιώσουμε την επιθετική λειτουργία. Δουλεύουμε πολύ καλά και προετοιμάζουμε πολύ καλά τα παιχνίδια. Δεν υπάρχουν πολλά να ζητήσω εκτός από την επιθετική λειτουργία. Στη διάρκεια της χρονιάς έχουμε άριστη οργάνωση, αφοσίωση και ισορροπία».

-Για τους Μανωλά και Λοβέρα:

«Με την έννοια του αγωνιστικού ρυθμού δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι όμως σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Σε πολύ καλό επίπεδο. Γενικότερα είναι ήδη έτοιμοι και μπορούν να προσφέρουν από την Τετάρτη κιόλας».

-Για τις μεταγραφές:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα που έχουμε. Είναι μία ομάδα πλήρης. Ωστόσο η αγορά είναι ανοιχτή, οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε τι προτάσεις θα έρθουν στο γραφείο του προέδρου για αγορές, πωλήσεις και αποχωρήσεις. Θα… αντιδράσουμε εάν κάτι συμβεί».

-Για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και την πανδημία του κορονοϊού:

«Τον έλεγχο δεν τον έχουμε ποτέ. Να παίρνουμε τα μέτρα ασφάλειας και να είμαστε προσεκτικοί. Ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως έχουμε τον έλεγχο».

πηγή: newsit.gr